Professionel rådgivning ved Lone Holm Feddersen


Mit navn er Lone Holm Feddersen. Jeg er stifter af Naturens Veje i København og har i mange år beskæftiget mig med bl.a. psykoterapi og naturterapi. Under en psykoterapeutisk samtale tager jeg udgangspunkt i de problemstillinger, som du har, ved at arbejde eksistentielt, jeg-støttende og oplevelsesorienteret.

Det er vigtigt for mig, at samtalen mellem os er ligeværdig, og at du føler en gensidig respekt under hele forløbet. Hos Naturens Veje kan du forvente et samspil, hvor du vil modtage kompetent vejledning. Målet er, at du gennem støtte fra mig fremover vil kunne finde dine egne veje gennem vanskelighederne og dermed kunne se fremad og komme videre.

Terapi er for både unge og voksne


Ved Naturens Veje i København tilbydes forskellige former for psykoterapi:

  • Individuel terapi
  • Familieterapi
  • Parterapi
  • Gruppeterapi

Med min psykologiske og filosofiske uddannelsesbaggrund finder jeg en del inspiration hos Søren Kirkegaard. Han nævner blandt andet vigtigheden i at møde et menneske med respekt og forståelse for den livssituation, som personen befinder sig i.

For i Sandhed at kunne hjælpe en Anden, maa jeg forstaae mere end han – men dog vel først og fremmest forstaae det, han forstaar.” (Kierkegaard, 1851:96f).

Det at være nærværende og kunne fokusere på det, der rører sig i os, er i sig selv helende. Hos Naturens Veje hjælper jeg dig mod en bedre forståelse og accept af dig selv. På den måde vil du føle dig bedre til at leve dit liv i overensstemmelse med dine behov og mål.

Kontakt Naturens Veje i hovedstaden og Nordsjælland


Naturens Veje tilbyder ikke kun psykoterapi i hovedstaden, men også i Nordsjælland. Jeg kan derfor præsentere dig for omgivelser, præget af lyngklædt natur samt horisont med udkig til Kattegat og Teglværkssøen.

Ønsker du en uforpligtende samtale, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20 70 14 46 eller sende en mail på  lone@naturensveje.dk. Du finder mig i København på adressen: Nørregade 41, 3. sal, eller i Nordsjælland på adressen: Dronningmølle Stationsvej 33. Alle bliver budt velkommen med et smil.

 

Følg Naturens Veje på Facebook
Top