Behandling af depression på Fyn

De fleste personer kan have kortere eller længere perioder med dårligt humør. En depression er anderledes. Her rammes man af en gennemgribende og uforklarlig oplevelse af at være trist, nedtrykt og træt og med en manglende lyst til at gøre de ting, som førhen var interessante og sjove. Det er en tilstand med nedsat selvværdsfølelse og mange selvbebrejdelser, ligesom man kan opleve søvnløshed og rastløshed. Der kan også være knyttet spiseforstyrrelser til en depression. Netop derfor er det vigtigt at få behandling af depression. Dette kan du gøre via psykoterapi på Fyn.

Depression kan opleves i forskellige former og sværhedsgrader. Det kan være en svær depression med eventuelle psykotiske symptomer, en fødselsdepression, tilbagevendende vinterdepressioner eller en lettere depression, hvor man kun oplever enkelte symptomer og stadig kan fungere i hverdagen.

 

Gør brug af psykoterapi på Fyn til depression behandling i dag!

Der kan være mange forskellige årsager til en depression. Disse årsager kan ved samtaleterapi, eventuelt i kombination med naturterapi, findes og bearbejdes, således at man får mere energi og overskud i hverdagen samt et fornyet livsmod.

Få en uforpligtende samtale ved at kontakte mig på telefon 20 70 14 46 eller sende en mail på lone@naturensveje.dk. Du finder mig i Odense på adressen: Torvegade 1, 5000 Odense C, eller i Faaborg på adressen: Nyløkke 13, 5600 Faaborg. Alle bliver budt velkommen med et smil. Læs mere om hvilke psykoterapeutiske behandlinger vi tilbyder her!

Behandling af depression | behandling af depression hillerød | depression behandling