Depression

De fleste personer kan have kortere eller længere perioder med dårligt humør. En depression er anderledes. Her rammes man af en gennemgribende og uforklarlig oplevelse af at være trist, nedtrykt og træt og med en manglende lyst til at gøre de ting, som førhen var interessante og sjove. Det er en tilstand med nedsat selvværdsfølelse og mange selvbebrejdelser, ligesom man kan opleve søvnløshed og rastløshed. Der kan også være knyttet spiseforstyrrelser til en depression.

Depression kan opleves i forskellige former og sværhedsgrader. Det kan være en svær depression med eventuelle psykotiske symptomer, en fødselsdepression, tilbagevendende vinterdepressioner eller en lettere depression, hvor man kun oplever enkelte symptomer og stadig kan fungere i hverdagen.

Der kan være mange forskellige årsager til en depression. Disse årsager kan ved samtaleterapi, eventuelt i kombination med naturterapi, findes og bearbejdes, således at man får mere energi og overskud i hverdagen samt et fornyet livsmod.

Få en uforpligtende samtale ved at kontakte mig på telefon 20 70 14 46 eller sende en mail på lone@naturensveje.dk. Du finder mig i Hillerød på adressen: Torvet 5 eller i Nordsjælland på adressen: Dronningmølle Stationsvej 33. Alle bliver budt velkommen med et smil.