Samtaleterapi på Fyn

Døden er et emne, som kan være svært at tale om. Det kan være, at en af vores kære er gået bort, og det medfører typisk stor sorg. Oveni sorgen kan der opleves forhold til den afdøde, som er uafsluttede, hvor man kan få følelser af skyld, dårlig samvittighed, vrede og lignende. Det er netop her at man kan få brug for samtaleterapi som en form for behandling af sorg eller døden.

Døden kan også manifestere sig som en eksistentiel udfordring. Vi er ikke i tvivl om, at det sker, men nok snarere hvornår og hvordan. Måske frygter vi sygdomme eller har en sygdom, som gør, at døden bliver meget nærværende.

 

Behandling med psykoterapi og samtaleterapi

Det kan også være, at frygt eller angst for at dø kan fylde så meget i vores tilværelse, at vi helt glemmer at leve. Her kan det være godt at finde ud af, hvad årsagen kan være. Ofte er det sådan, at jo mere angst vi har for at dø, jo mere angst har vi også for at leve vores liv i hverdagen.

I alle de situationer kan det være særdeles hjælpsomt med samtaleterapi, hvor du kan få støtte, hjælp og vejledning til at få indsigt i de forskellige forhold. Læs mere om hvilke psykoterapeutiske behandlinger vi tilbyder her!

Brug samtaleterapi til behandling af sorg i Hillerød | Bliv parat til døden - behandling med psykoterapi og samtaleterapi