Psykoterapi på Fyn

Psykoterapi tilbydes til unge og voksne mennesker på Fyn

Der kan vælges mellem:

  • Individuel psykoterapi
  • Parterapi
  • Familieterapi
  • Gruppeterapi

Jeg har særlig erfaring med:

Kontakt Naturens Veje på Fyn

Ønsker du en uforpligtende samtale, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20 70 14 46 eller sende en mail på lone@naturensveje.dk.

Du finder mig i Odense på adressen: Torvegade 1, 5000 Odense C, eller i Faaborg på adressen: Nyløkke 13, 5600 Faaborg. Alle bliver budt velkommen med et smil.

Få hjælp til livets udfordringer

Oplever du, at livet er svært? Har du angst, depression, stress, livskriser eller psykiske diagnoser, som er svært at håndtere? Så er jeg parat til at hjælpe dig.

Du vil møde forståelse og respekt ved psykoterapeutiske samtaler. Med kompetent støtte og vejledning vil du finde dine egne veje gennem vanskelighederne, og således komme videre.

Formål

Behov for psykoterapeutiske samtaler opstår typisk, når livet bliver svært at håndtere. Når det at leve i overensstemmelse med sig selv og andre bliver problematisk. Det kan eksempelvis være i forbindelse med ydre begivenheder som livskriser, skilsmisse, jobskifte, stress, ulykker, sygdom, dødsfald eller andre traumer.

Det kan også være indre oplevelser som lavt selvværd, usikkerhed, sorg, tristhed, uro, stress og depressionslignende tilstande, der gør, at det bliver svært at leve et meningsfuldt liv.

Uanset hvilken årsag, der ligger til grund for din henvendelse, vil der med et psykoterapeutisk forløb finde en personlig udvikling sted for dig.

Hvordan

Psykoterapeutiske samtaler tilbydes i trygge, tillidsvækkende og hyggelige rammer. Jeg tager udgangspunkt i de problemstillinger og behov, som du har. Via samtalerne vil du få kvalificeret psykologisk hjælp til at finde dine egne ressourcer og muligheder i livet.

Fagligt arbejder jeg eksistentielt, oplevelsesorienteret, kognitivt og jeg-støttende. Inspiration henter jeg fra bl.a. fra Irvin Yalom, Emmy van Deurzen, Ernesto Spinelli, Viktor Frankl og Søren Kierkegaard, der nævner, at:

”At man, naar det i Sandhed skal lykkes En at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest maa passe paa at finde ham der, hvor han er og begynde der. Dette er hemmeligheden i al Hjælpekunst. Enhver, der ikke kan det, han er selv i en Indbildning, naar han mener at kunne hjælpe en Anden. For i Sandhed at kunne hjælpe en Anden, maa jeg forstaae mere end han – men dog vel først og fremmest forstaae det, han forstaar.” (Kierkegaard, 1851:96f).